MAATWERK 

4 of 8 uur

Flex coaching 

Voor ondernemers die behoefte hebben aan flexibele coaching op maat door middel van een strippenkaart. Kies voor personal coaching, businesscoaching of een combinatie van beide.

 

Flex coaching op maat

Kies voor een strippenkaart

Je wilt geen compleet programma volgen, maar hebt wel behoefte aan coaching. Niet te lang, alleen wanneer het jou uitkomt en afgestemd op je wensen en behoeften van dat moment. De strippenkaart biedt uitkomst! Je kiest zelf het aantal coach-uren en het traject wordt geheel afgestemd op jouw wensen. 

Jouw traject kan bestaan uit:

Personal coaching

Zelfinzicht & Zelfreflectie
Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijk leiderschap
Mindset
Zelfvertrouwen
Weerbaarheid

Business coaching

Doelstellingen & Strategie
Positionering
Businessmodel
Marketing & Sales
Efficiënt werken
Plannen & Organiseren

Combinatie

Een op maat gesneden combi van personal coaching en business coaching. De meeste trajecten starten met een stukje persoonlijke ontwikkeling, gevolgd door specifieke business coaching gericht op jouw bedrijf. 

Hoe werkt het?

 • Je kunt kiezen uit een strippenkaart met 4 of 8 uur coaching. 
 • Daarnaast bevat elke kaart een extra strip voor een startgesprek van 1 uur.
 • Je mag de strippen inzetten wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg en binnen de mogelijkheden van mijn agenda.
 • Je kunt ervoor kiezen strippen op te knippen in twee sessies van 30 minuten. Dit geldt alleen voor de coach-uren, niet voor het startgesprek.
 • Tijdens het startgesprek maken we kennis, bepalen we jouw coachbehoefte (o.a. met behulp van coachkaarten) en zetten we jouw maatwerktraject uit.
 • Het startgesprek vindt plaats op locatie (regio Den Haag / Delft) of desgewenst via Zoom.
 • De coach-uren gaan via Zoom of telefonisch.
 • Je krijgt na elke coachsessie opdrachten mee, zodat je in de actiestand blijft. Eventueel krijg je daarbij waardevolle werkmaterialen als werkbladen, oefeningen en checklists. 

  Lukt het jou jezelf scherp, gefocust en gemotiveerd te houden?

  Strippenkaart 4 uur

  Inbegrepen:

  • 4 uur coaching
  • Startsessie van 1 uur
  • Geldig: 6 maanden*
  • Investering: € 850,- excl. btw

  Kosten zijn inclusief werkmaterialen en 5 uur voorbereidingstijd en nawerk.

  Strippenkaart 8 uur

  Inbegrepen:

  • 8 uur coaching
  • Startsessie van 1 uur
  • Geldig: 1 jaar*
  • Investering: € 1500,- excl. btw

  Kosten zijn inclusief werkmaterialen en 9 uur voorbereidingstijd en nawerk.

  * De strippenkaarten zijn niet-restitueerbaar. Dit betekent dat je geen geld terugkrijgt als je de strippen niet opmaakt. Gelukkig heb je heel ruim de tijd om al je sessies in te plannen (6 maanden bij 4 strippen en een jaar bij 8 strippen). 

  Wat kun je verwachten

  Een maatwerktraject: Personal Performance, Business Performance of beide!

  Met de strippenkaart kies jij zelf wat je het meeste nodig hebt. Wil jij je richten op Personal Performance, Business Performance of beide? In de praktijk werk ik vooral met de combinatie. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alleen als je ze allebei op orde hebt, kun jij die succesvolle business opbouwen die jou moeiteloos meer tijd, meer geld en meer vrijheid oplevert. 

  Personal Performance

  • Persoonlijk leiderschap
  • Mindset
  • Zelfinzicht
  • Weerbaarheid en veerkracht
  • Zelfvertrouwen

  Business Performance

  • Businessstrategie & Businessmodel
  • Merkpositie / Branding
  • Focus & Efficiency
  • Marketing & Sales

  Ik help jou een schaalbare,

  winstgevende business te bouwen

   

  Zowel in mijn business als mijn sport heb ik de ups en downs, de blokkades en het gebrek aan motivatie ervaren waar iedereen van tijd tot tijd mee te maken krijgt.

  Juist dan is het fijn als er iemand met je meekijkt, je scherp en gefocust houdt en je bewust maakt van je blinde vlek. Dan ontstaat de ruimte om samen je strategieën aan te scherpen en je koers bij te stellen.

  Mijn missie is om jou en je business te laten groeien. Naar 100K+, 500K+ of misschien nog wel meer. Met simpele strategieën en op basis van jouw eigen spelregels. Want laten we eerlijk zijn: daarom ben je toch ondernemer geworden?

   

  BE more. ACHIEVE more. LIVE more.

  {

  Quotes

  “Dankzij Lisette heb ik mijn bedrijf landelijk op de kaart kunnen zetten. Van een kleine eenmanszaak zijn we uitgegroeid tot een van de grootste organisaties in de Nederlandse Aerobics- en Fitnessbranche.”

  Jan Rombouts

  CEO, Holland Aerobics & Fitness Future

  “Lisette maakt je bewust van waar je staat met je business en waar je nog kansen laat liggen in je performance. Ze zet je echt aan het denken én in de actiestand en ze inspireert je met de verhalen uit haar topsportverleden.”

  Vedran Delić

  Psycholoog / trainer, Breinzaken

  “Lisette is een strategisch sterke businesscoach met geweldige trajecten. Stapsgewijs brengt ze je bij jouw doelen. Een gedegen zakenvrouw die weet waar ze het over heeft. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

  Ofkje Teekens

  High End Businesscoach

  Voor wie

  Mijn begeleiding is bedoeld voor ambitieuze coaches, trainers, adviseurs, therapeuten, advocaten, creatieve ondernemers en zakelijke dienstverleners die de regie in eigen hand willen nemen en een schaalbare, winstgevende business willen neerzetten.

   

  Heb jij het in je en ben je nieuwsgierig?

  Ontdek in een vrijblijvend gesprek welke kansen ik zie om jouw bedrijf op te schalen naar 100K, 200K of 500K én of wij een match zijn. Let op: ik werk niet met watjes. 

  HI, IK BEN LISETTE

   

  Business strateeg en oud-topsporter.

  Ooit stond mijn leven in het teken van sport. Vol gas ging ik ervoor, dwars door alle blessures heen en zonder na te gaan of dit nu écht was wat ik wilde. Gewoon keihard werken en doorgaan. Tot ik niet meer kon. Ik moest op de rem en juist toen voelde ik: topsport is niet meer mijn missie.

  Mijn missie is om jou en je business te laten groeien. Naar 100K+, 500K+ of misschien nog wel meer. Met simpele strategieën en op basis van jouw eigen spelregels.

  Ik geloof dat jij tot nog veel meer in staat bent dan je nu laat zien. Er is nog zo veel mogelijk! Als je maar bereid bent in actie te komen, keuzes te maken en jouw beren op de weg aan te pakken. Je hoeft niet harder te werken of concessies te doen. Net als in de topsport, gaat het om slim spelen. Om het juiste samenspel tussen passie, strategie en mindset.

  Wil jij alles uit jezelf en je bedrijf halen wat erin zit? Je inkomen verdubbelen, maar wel vanuit rust en in de helft van je uren? Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag naar een succesvol, vrij leven en een winstgevende business met impact.

   

  Leer mij beter kennen >>                                       Werk met mij >>

  Ja, ik heb interesse in een strippenkaart