Groeigericht ondernemen

Met jouw persoonlijke Booming Business Dashboard

Booming Business Dashboard

Voor Groeigericht Ondernemen

Met dit dashboard op 1 A4-je: 

  • Ontdek je welke activiteiten DAADWERKELIJK resultaat opleveren
  • Heb je een helder, simpel plan voor meer sales
  • Weet je exact waar je de focus moet leggen om je doelen te bereiken
  • Krijg je inzicht in wat werkt en wat niet 
  • Krijg je helderheid in jouw aanbod en hoe je het verkoopt
  • Verspil je geen tijd meer aan randzaken en ellenlange to-do-lijstjes

Gratis downloaden

Je ontvangt ook mijn tips en tricks over groeigericht ondernemen. Je kunt je hier altijd voor afmelden. 

Geef je Business wat het nodig heeft. Focus, meer klanten en meer omzet.
Ontgrendel jouw Dashboard op 1 A4
en maak van je bedrijf een Booming Business

HI, IK BEN LISETTE

Business strateeg en oud-topsporter.

Ooit stond mijn leven in het teken van sport. Vol gas ging ik ervoor. Keihard werken en zien waar het schip strandt. Achteraf gezien natuurlijk niet zo slim. Zonder strategie kom je er niet. Maar wist ik veel, als jonge meid van net 18. En dan werkte mijn lijf ook nog eens niet mee. Toen ik door een reeks aan blessures op de rem moest, besefte ik opeens: topsport is mijn missie helemaal niet.

Mijn missie
Topsport en ondernemerschap liggen heel dicht bij elkaar. Voor beide heb je een slimme strategie nodig, de juiste focus en de juiste mindset. In beide werelden zie je dat mensen hun hele ziel en zaligheid erin stoppen, maar dat er in verhouding te weinig uit komt. En dat wil ik veranderen. Zo vond ik in de ondernemerswereld mijn échte missie: jou helpen je bedrijf te laten groeien. Om je te leren groeigericht te ondernemen en van jouw bedrijf een Booming Business te maken: schaalbaar en winstgevend, met jou als sterke CEO aan het roer. Een CEO die precies weet waar de focus moet liggen, die blijft sturen op groei, en die zo op koers blijft naar persoonlijk en zakelijk succes.

Jouw droom
Of je nu naar een omzet van 100K+ wilt, naar 500K+ of nog meer: ook jij kunt je droom waarmaken. Als je maar slim speelt, volgens een plan en met een duidelijk doel voor ogen. Je hoeft niet harder te werken of compromissen te sluiten. Het gaat om een heldere strategie in combinatie met de juiste mindset.

Ons succes
Wil jij alles uit jezelf en je bedrijf halen wat erin zit? Jouw persoonlijke groeistrategie opstellen, obstakels uit de weg ruimen en de CEO worden die jouw business nodig heeft? Dan help ik je graag. Samen transformeren we jouw bedrijf naar een Booming Business en zetten we je op koers naar persoonlijke en zakelijke vrijheid.

 

Leer mij beter kennen >>                                       Werk met mij >>