HIGH-LEVEL BUSINESS PROGRAMMA 

6 maanden

Schaal op naar een high(er) level

Voor ambitieuze kennisondernemers en creatieve dienstverleners die een doorbraak willen maken naar 5 of 6 nullen per jaar op basis van hun eigen spelregels.

 

Close your Performance Gap

Maximaliseer je personal & business performance

Presteer jij al op het niveau dat je in je hebt? Of werk je te hard en verdien je te weinig?

In mijn High-Level coachtraject help ik je jouw Performance Gap te closen. De beste strategiëen en inzichten uit de topsport, de wetenschap en het bedrijfsleven helpen jou naar het (top)niveau dat je in je hebt. Enerzijds richten we ons op jouw persoonlijke performance; we trainen je mindset, vergroten je weerbaarheid, veerkracht en zelfvertrouwen en zorgen dat spanningen en stress jouw groei niet meer in de weg staan. Daarnaast krijg je specifieke businesscoaching, waarin je het grote plaatje scherp krijgt en daar succesvolle strategieën aan koppelt.

Creëer de beste versie van jezelf en je business, ontketen jouw power en potentieel en maak je ambities waar. Vanuit efficiency, focus, kwaliteit en vooral: rust.

Herken je dit?

 

Je bent een ambitieuze dienstverlener en je wilt jouw klanten supergoed helpen. Je hebt bewust gekozen voor het ondernemerschap, want je wilt je geld verdienen op jouw manier, volgens je eigen spelregels.

Maar…..

 

 • Je merkt dat je af en toe vastloopt.
 • Of dat je tegen grenzen aanloopt. Je werkt te hard en verdient te weinig.
 • Je voelt dat je tot nog veel meer in staat bent dan je nu laat zien.
 • Je weet dat het allemaal efficiënter en winstgevender kan, maar waar moet je beginnen?
 • Je bent moe en zou willen dat het allemaal wat moeitelozer ging.
 • Je verlangt naar de vrijheid die je voor ogen had toen je ondernemer werd.

Ben je hier klaar voor? 

 • Een solide business die je gemakkelijk kunt schalen naar 5 nullen of meer
 • Jouw missie, belofte en boodschap super helder krijgen
 • je droomklanten gemakkelijk aantrekken
 • Precies weten waar je de focus moet leggen 
 • De tijd en het geld om te doen wat jij wilt 
 • Zichtbaarheid, autoriteit en erkenning als leider in jouw vakgebied
 • Optimale voldoening doordat je je volle potentieel benut

Laat mij je helpen een schaalbare, winstgevende business te bouwen met een maandomzet van 10K of meer

 

Zowel in mijn business als mijn sport heb ik de ups en downs, de blokkades en het gebrek aan motivatie ervaren
waar iedereen soms mee te maken krijgt. Daarom heb ik mijn high-level businesstraject ontwikkeld.

Mijn missie is om jou en je business te laten groeien. Naar 100K+, 500K+ of misschien nog wel meer.
Met simpele strategieën en op basis van jouw eigen spelregels.

Je zult pas echte voldoening ervaren als je alles uit jezelf en je bedrijf haalt wat erin zit. Wil jij je inkomen verdubbelen in de helft van je uren? Laat mij je dan helpen. Tuurlijk kun je heel veel zelf. Maar gefocust blijven, de juiste strategieën bepalen en duurzame resultaten behalen gaat nu eenmaal gemakkelijker als er iemand met je meekijkt, je scherp houdt en je bewust maakt van je blinde vlek.

 

BE more. ACHIEVE more. LIVE more.

Waar we aan werken

De 7 pijlers van een High-Level Business

 

   1. Guiding Purpose
   2. Power Mindset
   3. Outstanding Leadership
   4. Extreme Efficiency
   5. Highly effective Strategies
   6. Excellent Focus
   7. Healty Work-Life Balance

Wat kun je verwachten

De perfecte combinatie van Personal Training & Business Coaching

In dit traject van 6 maanden richten we ons zowel op Personal Performance als op Business Performance. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alleen als je ze allebei op orde hebt, kun jij die succesvolle business opbouwen die jou meer tijd, meer geld en meer vrijheid oplevert. 

Personal Performance

 • Persoonlijk leiderschap
 • Mindset
 • Zelfinzicht
 • Weerbaarheid en veerkracht
 • Zelfvertrouwen

Business Performance

 • Businessstrategie & Businessmodel
 • Merkpositie / Branding
 • Focus & Efficiency
 • Marketing & Sales

COACHING

In de High-Level coachsessies bepalen we jouw strategieën, stellen we je koers scherp en houd ik je gefocust en accountable. Afhankelijk van je traject vinden de sessies 1-op-1 plaats of in een kleine, exclusieve groep.

LIVE DAG(EN)

Met een individuele kickstartsessie van 2,5 uur maken we gelijk een vliegende start. Daarnaast trainen we je mentale, strategische en sales-vaardigheden actief tijdens de geheel verzorgde en inpirerende live dag(en) op een toplocatie.

ACCELERATIEDAGEN

Om je Performance Gap nóg sneller te closen, werk ik met acceleratie-dagen. Op die dagen werk je onder mijn begeleiding gericht aan de groei van je bedrijf. Je focust je op één of twee actiepunten en werkt deze in 1 dag helemaal uit.

ACADEMIE

In de online academie vind je per module diepgaande masterclasses op het gebied van mindset, merkpositie, businessmodellen, marketing & sales. Ook ontvang je een uitgebreid werkboek en een aantal zeer waardevolle templates.

MASTERMIND

Sparren, vragen stellen, content delen en feedback ontvangen. In onze exclusieve, besloten community vind je steun en inspiratie van ondernemers van hetzelfde niveau. Lisette maakt zelf ook deel uit van de groep.

Level up! You need to go deep to get high

{

Quotes

“Dankzij Lisette heb ik mijn bedrijf landelijk op de kaart kunnen zetten. Van een kleine eenmanszaak zijn we uitgegroeid tot een van de grootste organisaties in de Nederlandse Aerobics- en Fitnessbranche.”

Jan Rombouts

CEO, Holland Aerobics & Fitness Future

“Lisette maakt je bewust van waar je staat met je business en waar je nog kansen laat liggen in je performance. Ze zet je echt aan het denken én in de actiestand en ze inspireert je met de verhalen uit haar topsportverleden.”

Vedran Delić

Psycholoog / trainer, Breinzaken

“Lisette is een strategisch sterke businesscoach met geweldige trajecten. Stapsgewijs brengt ze je bij jouw doelen. Een gedegen zakenvrouw die weet waar ze het over heeft. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Ofkje Teekens

High End Businesscoach

Voor wie

Mijn trajecten zijn bedoeld voor ambitieuze coaches, trainers, adviseurs, therapeuten, advocaten, creatieve ondernemers en zakelijke dienstverleners die de regie in eigen hand willen nemen en een schaalbare, winstgevende business willen neerzetten.

 

Heb jij het in je en ben je nieuwsgierig?

Ontdek in een vrijblijvend gesprek welke kansen ik zie om jouw bedrijf op te schalen naar 100K, 200K of 500K én of wij een match zijn. Let op: ik werk niet met watjes. 

HI, IK BEN LISETTE

 

Business strateeg en oud-topsporter.

Ooit stond mijn leven in het teken van sport. Vol gas ging ik ervoor, dwars door alle blessures heen en zonder na te gaan of dit nu écht was wat ik wilde. Gewoon keihard werken en doorgaan. Tot ik niet meer kon. Ik moest op de rem en juist toen voelde ik: topsport is niet meer mijn missie.

Mijn missie is om jou en je business te laten groeien. Naar 100K+, 500K+ of misschien nog wel meer. Met simpele strategieën en op basis van jouw eigen spelregels.

Ik geloof dat jij tot nog veel meer in staat bent dan je nu laat zien. Er is nog zo veel mogelijk! Als je maar bereid bent in actie te komen, keuzes te maken en jouw beren op de weg aan te pakken. Je hoeft niet harder te werken of concessies te doen. Net als in de topsport, gaat het om slim spelen. Om het juiste samenspel tussen passie, strategie en mindset.

Wil jij alles uit jezelf en je bedrijf halen wat erin zit? Je inkomen verdubbelen, maar wel vanuit rust en in de helft van je uren? Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag naar een succesvol, vrij leven en een winstgevende business met impact.

 

Leer mij beter kennen >>                                       Werk met mij >>

Ja, ik wil mijn bedrijf naar een higher level brengen