Over Lisette

Lisette van Lamoen

Lisette van Lamoen helpt ambitieuze ondernemers, slimme CEO’s en gedreven teams door grenzen heen te breken, hun performance te verhogen en het niveau te behalen dat zij in zich hebben. Haar kennis en ervaring uit topsport, wetenschap en businesspraktijk helpen jou je mentale weerbaarheid te verhogen, je strategieën te versterken, je potentieel te ontketenen en maximaal te presteren in minimale tijd.

Lisette gelooft dat er in iedereen een high-performer schuilt. Met haar unieke Performance Methoden voor businesses en teams helpt ze jou zowel zakelijk als privé de regie te pakken en op jouw topniveau te gaan presteren. Vanuit efficiency, focus, kwaliteit en vooral: rust.

Lisette is oud-topsporter, bestuurskundige en communicatiespecialist. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring als MT-sidekick in strategievorming, marketing en branding en in het geven van trainingen aan professionals en teams.

Een leven vol energie, voldoening, zingeving en vreugde bereik je alleen als je je volle potentieel benut

Wereldwijde onderzoeken tonen aan dat het overgrote deel van de mensheid onder zijn potentieel leeft en werkt. Dat de meesten van ons veel meer in zich hebben dan eruit komt. En dat het merendeel dat graag wil veranderen, maar niet weet hoe, zodat we nooit optimale voldoening ervaren. 

Laat daar nu net mijn power en passie zitten!

In mijn topsportjaren en daarna in het zakenleven heb ik gezien en ervaren dat succes geen toeval is. High-Performers worden niet geboren, zij worden gemaakt. Ik ontdekte welke onmisbare kwaliteiten High-Performing persons, businesses en teams nodig hebben en hoe je die kwaliteiten duurzaam kunt ontwikkelen en versterken. Ik bleek er enorm van te genieten om anderen te laten groeien naar hun volle potentieel. 

Het is dan ook mijn missie om ambitieuze ondernemers, CEO’s, managers en teams te helpen hun power en potentieel te ontketenen en te transformeren naar high-performers. Zodat zij met gemak en plezier presteren op het niveau dat zij ambiëren, mentaal weerbaar en veerkrachtig zijn, slimme keuzes maken en werken vanuit een gezonde werk-privébalans. Omdat elk mens een leven vol energie, voldoening, zingeving en vreugde verdient en ik geloof dat dat alleen haalbaar is als je alles uit jezelf, je business of je team haalt wat erin zit. 

 

Lisette van Lamoen

  • High-Level Businesscoach
  • Oud-topsporter
  • MT-side kick
  • Branding expert
  • Marketingspecialist
  • Bestuurskundige (MSc)
  • Workshopleider
  • Trainer / coach

Hoe ik coach

Als coach daag ik je uit om blokkades op te heffen en je grenzen te verleggen. In je comfortzone zit geen groei. Ik help je je persoonlijk leiderschap, je mentale weerbaarheid en je strategieën verder te ontwikkelen, zodat je jouw power en potentieel ontketent en je performance een enorme vlucht neemt. Ik werk met mijn eigen Performence Modellen, gebaseerd op de allerbeste inzichten en strategieën uit topsport, wetenschap en bedrijfsleven, en die bewezen resultaten geven. 

Het is mijn doel dat jij je vrij gaat voelen, dat je precies weet wat je van en voor jezelf wilt en dat je de beste versie creëert van jezelf, je business, je team en je leven. Net zoals ik dat zelf heb gedaan, eerst in mijn sportjaren en daarna met mijn eigen business. Het gaat niet altijd zonder slag of stoot, want onze eigen mind is onze grootste vijand. Ook dat weet ik als geen ander. Ik zal je dus soms in de actiestand zetten waar jij liever in je comfortzone blijft hangen. Ik prik door jouw excuses heen als je niet verder komt. En ik help je de confrontatie met jezelf en je mind aan te gaan.

Ik benut al mijn kennis en ervaring om van jou die high-performer te maken die ergens in jou zit. Durf jij het aan? Laten we elkaar dan leren kennen in een persoonlijk gesprek.