Over Lisette

Lisette van Lamoen

Lisette van Lamoen helpt ambitieuze ondernemers door hun eigen grenzen en die van hun tijd en omzet heen te breken en het niveau te behalen dat zij in zich hebben. Met haar kennis en ervaring uit de topsport, wetenschap en businesspraktijk ontketent ze jouw potentieel en leert ze je maximaal te presteren in minimale tijd. Zodat je zowel zakelijk als privé uit de middenmoot stapt, de regie herpakt en je met recht kunt zeggen: ik leef en onderneem zoals ik dat wil. In vrijheid.

Lisette is oud-topsporter, heeft een universitaire graad in de bestuurskunde en heeft meer dan twintig jaar ervaring als MT-sidekick, branding expert en marketingspecialist.

Niet keihard werken, maar slim spelen

“Ondernemen is net topsport. Je hebt de juiste mindset nodig, strategische vaardigheden en lef. Je hebt een visie, een droom, en die wil je hoe dan ook waarmaken. Daar doe je alles voor. Je werkt keihard, dag in, dag uit. Je maakt lange dagen. En toch kom je niet verder.

Ik ken dat gevoel als geen ander. Weten dat je meer in je hebt. Een frustrerender gevoel is er bijna niet. Je geeft alles, ten koste van alles, maar het levert je niet op wat je wilt. In mijn topsportjaren leerde ik de belangrijkste les uit mijn leven. Niet keihard werken brengt je waar je wilt, maar slim spelen.

Het is mijn missie om jou als ambitieuze ondernemer diezelfde les te leren en je te helpen naar het niveau dat je in je hebt. Om je in staat te stellen vanuit je volle potentie te ondernemen én te leven. Want je leven bestaat niet alléén uit je business. Je hebt ook je privéleven nog en daar valt ook wel wat winst te behalen. Ik help je jouw Performance Gap te closen en onder de streep meer tijd en meer geld over te houden, voor jezelf en je dierbaren.”

Lisette van Lamoen

  • High-Level Businesscoach
  • Oud-topsporter
  • MT-side kick
  • Branding expert
  • Marketingspecialist
  • Bestuurskundige (MSc)
  • Workshopleider
  • Trainer / coach

Change your business. Change your game. 

Als je met mij gaat werken, daag ik je uit om bewust uit de middenmoot te stappen en je grenzen te verleggen. In je comfortzone zit geen groei. Ik help je je leiderschap en je strategie verder te ontwikkelen en je potentieel te ontketenen. Ik denk kritisch met je mee, bepaal samen met jou je koers en leer je hoe je beter kunt presteren in minder tijd. Vanuit focus, rust en kwaliteit. Ik benut al mijn kennis en ervaring uit de topsport, de wetenschap en de businesspraktijk om van jou een topspeler in jouw markt te maken.

Heb jij het in je en durf je het aan? Laten we elkaar dan leren kennen in een persoonlijk gesprek.

Nice to know

1

Mijn favoriete quote:

“Don’t wait for opportunity. Create it yourself.”

2

Een hartkwaal en een langdurige blessure maakten een einde aan mijn topsportleven. Ik heb het zelfs een aantal jaar helemaal zonder sport moeten doen. Maar ik mag weer. Op een rustig niveau. Aangezien ik daar veel te fanatiek voor ben, heb ik voor een nieuwe sport gekozen. Een sport waarin ik geen verleden heb en geen verwachtingen naar mezelf, maar waar ik eindeloos veel plezier aan beleef. Hockey!

3

Het runnen van mijn business gaat heel goed samen met mijn privé- en gezinsleven. Mijn werkdagen zijn behapbaar en ik heb alle tijd om te sporten, mijn kinderen uit school te halen, mijn familie of vrienden te bezoeken of met man en kids op vakantie te gaan. Absoluut een win-win.

4

Een dag niets geleerd is een dag niet geleefd. Overal om ons heen zijn lessen te leren. In de drie studies die ik heb afgerond, in de trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, maar ook op de sportclub, in je (net)werk, of gewoon thuis aan tafel met je gezin. Nieuwe dingen houden mij scherp en uitgedaagd.

5

Mensen die mij privé of beroepsmatig kennen, noemen mij een veelzijdige, energieke, betrokken, no-nonsense aanpakker. 

6

Als op jonge leeftijd leerde ik strategische beslissingen te nemen. Mijn vader was de bekendste voetballer van het dorp en dat gaf mij op het schoolplein dagelijks de belangrijke taak om de voetbalteams in te delen en één jongen aan te wijzen die die dag mijn vader mocht zijn.

7

Ik ben een natuurmens en reis graag naar de mooiste plekjes op aarde. Met de camper door Canada, als vrijwilliger naar een leeuwenpark ik Zuid-Afrika of de Stromboli beklimmen en de explosies in de krater bewonderen. Niets brengt mij meer tot rust dan de bergen, de zee of het bos. Ze zorgen dat ik fysiek en mentaal ontspan en er ruimte ontstaat voor nieuwe inspiratie.

Lisette van Lamoen businesscoach