Over mij

Lisette van Lamoen

Mijn passie

Het duurde nog even voordat ik er klaar voor was, maar uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd en daar heb ik geen seconde spijt van. Elke dag doe ik wat ik het allerliefste doe: ondernemers helpen van hun zaak een doorslaand succes te maken. Ze laten doorgroeien naar 100K+, 500K+ of nog meer, helemaal op basis van hun eigen spelregels. En daar krijg ik nog voor betaald ook.

 

Mijn visie op ondernemen

Succes is geen toeval. Dat hebben mijn topsportjaren me wel geleerd. Het gaat om het juiste samenspel van passie, strategie en mindset. En zo is het ook voor je business. Doen wat je het liefste doet, op een slimme manier, vanuit zelfvertrouwen en weerbaarheid. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Simpele strategieën leveren vaak het meeste op. Als je tenminste de focus behoudt en écht in actie komt.  

Hi, ik ben Lisette. 

Business strateeg en oud-topsporter.

Ooit stond mijn leven in het teken van sport. Vol gas ging ik ervoor, dwars door alle blessures heen en zonder na te gaan of dit nu écht was wat ik wilde. Gewoon keihard werken en doorgaan. Tot ik niet meer kon. Ik moest op de rem en juist toen voelde ik: topsport is niet (meer) mijn missie.

Pas jaren later ontdekte ik wat mijn missie wél was: ondernemers helpen hun business te laten groeien en hun dromen waar te maken.

Ik hielp op dat moment mijn buurman Jan. Van een klein eenmanszaakje op de studeerkamer hielp ik hem een van de grootste organisaties van Nederland te worden in zijn branche. Met simpele strategieën en op een manier die helemaal bij hem paste. Jan zei: “Hier moet je je werk van maken. Als je mij zo groot kunt maken, dan kun je dat met elk bedrijf.” 

Hoe ik coach

Ik geloof dat jij tot nog veel meer in staat bent dan je nu laat zien. Er is nog zo veel mogelijk! Als je maar bereid bent in actie te komen, slimme keuzes te maken en jouw beren op de weg aan te pakken. Dat is waar ik je bij help.

Tuurlijk is het veilig en rustig in je comfortzone, maar daar zit geen groei. Ik daag je uit je grenzen te verleggen en blokkades op te heffen en ik leer je te denken en doen als een ondernemer. Streng ben ik niet, maar wel eerlijk en fanatiek. Ik zal je niet overvragen, maar ik ben wel allergisch voor stilstand en excuses. We gaan voor resultaat. We halen alles uit jou en je business wat erin zit. 

Ik help je een winstgevend bedrijf neer te zetten, en door te groeien naar een droominkomen van minimaal vijf nullen. In de helft van je uren, vanuit focus, efficiëntie, kwaliteit en rust. Ik leer je de switch te maken van keihard werken naar slim spelen, zodat je zakelijk wint, zonder privé te verliezen. Met als ultieme doel: een succesvol, vrij leven en een winstgevende business met impact.

  

“Don’t wait for opportunities to come along. Create them yourself!”

Over mij

  • High-Level Businesscoach
  • Bestuurskundige (MSc)
  • 20+ jaar ervaring als strategisch MT-side kick, branding expert en marketingadviseur
  • Oud-topsporter
  • Enthousiaste trim-hockeyer
  • Moeder en echtgenote