Masterclass

CEO van jouw Booming Business

Word de leider die jouw bedrijf nodig heeft

ūüĒ∑ ¬†Ontdek de game-changing formule waarmee jouw bedrijf groeit
ūüĒ∑ ¬†Leer hoe jij die formule consequent toepast
ūüĒ∑ ¬†Krijg helderheid in jouw aanbod √©n hoe je het verkoopt
ūüĒ∑ ¬†
Cre√ęer een helder, simpel plan voor meer sales op 1 A4

 

 

90 minuten  |  Online training 

Waarom is deze masterclass zo waardevol 

Door de Masterclass ga je heel ANDERS kijken naar jouw business, namelijk vanuit jouw rol als CEO. Een CEO werkt vanuit het grote plaatje, zorgt voor overzicht en focust op omzet en groei. 

Ik leer je de formule waarmee jij je business blijvend laat groeien. Het is een eenvoudige formule die elk succesvol bedrijf toepast. Je leert ook hoe je deze formule consequent blijft toepassen. Zo weet je niet alleen precies hoe jij jouw omzetdoel gaat behalen, het gaat je ook écht lukken. 

Je hele strategie en salesplan op 1 A4. Overzichtelijker wordt het echt niet! 

Elk bedrijf heeft een leider nodig.
Word de scherpe CEO die jouw business nodig heeft.

“Jouw TOEKOMST wordt bepaald
door je keuzes van¬†VANDAAG.”

HI, IK BEN LISETTE

Business strateeg en oud-topsporter.

Ooit stond mijn leven in het teken van sport. Vol gas ging ik ervoor. Keihard werken en zien waar het schip strandt. Achteraf gezien natuurlijk niet zo slim. Zonder strategie kom je er niet. Maar wist ik veel, als jonge meid van net 18. En dan werkte mijn lijf ook nog eens niet mee. Toen ik door een reeks aan blessures op de rem moest, besefte ik opeens: topsport is mijn missie helemaal niet.

Mijn missie
Topsport en ondernemerschap liggen heel dicht bij elkaar. Voor beide heb je een slimme strategie nodig, de juiste focus en de juiste mindset. In beide werelden zie je dat mensen hun hele ziel en zaligheid erin stoppen, maar dat er in verhouding te weinig uit komt. En dat wil ik veranderen. Zo vond ik in de ondernemerswereld mijn échte missie: jou helpen je bedrijf te laten groeien. Om je te leren groeigericht te ondernemen en van jouw bedrijf een Booming Business te maken: schaalbaar en winstgevend, met jou als sterke CEO aan het roer. Een CEO die precies weet waar de focus moet liggen, die blijft sturen op groei, en die zo op koers blijft naar persoonlijk en zakelijk succes.

Jouw droom
Of je nu naar een omzet van 100K+ wilt, naar 500K+ of nog meer: ook jij kunt je droom waarmaken. Als je maar slim speelt, volgens een plan en met een duidelijk doel voor ogen. Je hoeft niet harder te werken of compromissen te sluiten. Het gaat om een heldere strategie in combinatie met de juiste mindset.

Ons succes
Wil jij alles uit jezelf en je bedrijf halen wat erin zit? Jouw persoonlijke groeistrategie opstellen, obstakels uit de weg ruimen en de CEO worden die jouw business nodig heeft? Dan help ik je graag. Samen transformeren we jouw bedrijf naar een Booming Business en zetten we je op koers naar persoonlijke en zakelijke vrijheid.

 

Leer mij beter kennen >>                                       Werk met mij >>