Persoonlijk Leiderschap Sprint

1 dag

Grip op jezelf en je leven. 

Voor slimme CEO’s, managers en ondernemers die op zoek zijn naar regie, weerbaarheid en veerkracht. 
Vergroot je persoonlijke effectiviteit zowel zakelijk als privé en zet jezelf volledig in je kracht.

lisette van lamoen business coach teamcoach high end businesscoach

CEO van je eigen leven

(Her)pak de regie en optimaliseer jouw persoonlijke effectiviteit 

Persoonlijk Leiderschap betekent: de regie pakken over jou zelf en je gedrag. Weten hoe je jezelf kunt sturen om te bereiken wat je wilt. Tijdens deze inspirerende 1-daagse training til jij je persoonlijke effectiviteit naar een hoger plan. Je krijgt inzicht in en leert luisteren naar wat jij écht belangrijk vindt. Je doorleeft jouw waarden en waarde en leert hoe je jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten inzet om je doelen te behalen.

Ik daag je uit je grenzen te verleggen en anders te kijken naar jezelf en de keuzes die je maakt. Jij hebt zelf de sleutel in handen om jouw persoonlijke performance gap te closen en het niveau te behalen dat je ambieert. Creëer de beste versie van jezelf en word CEO van je eigen leven.

Waar we aan werken

De 6 pijlers voor Persoonlijk Leiderschap

 

   1. Innerlijke sturing
   2. Zelfinzicht
   3. Empowerment
   4. Groei
   5. Waarde
   6. Balans

Wat levert het op

 • Je ontketent je power en potentieel en (her)pakt de regie over jezelf en je leven. 
 • Je leert door je grenzen heen te breken, je mentale weerbaarheid te vergroten en jezelf te bevrijden van blokkades en patronen die jouw groei in de weg staan.
 • Je kent jezelf, je kwaliteiten en valkuilen nog beter en weet hoe jij jouw talenten zo effectief mogelijk kunt inzetten.
 • Je weet wat jouw drijfveren zijn en hoe deze je helpen bij het maken van beter keuzes.
 • Je hebt meer grip op en begrip voor jezelf en de wereld om je heen. 

Wat kun je verwachten

INSPIRATIE

Het versterken van je persoonlijk leiderschap is niet nieuw. Laat je inspireren door de belangrijkste lessen en de allerbeste technieken en strategieën uit topsport, wetenschap en bedrijfsleven.

INZICHT

Zelfkennis is een absolute voorwaarde voor personal performance. Go deep en krijg inzicht in jouw meest intrinsieke waarden en drijfveren, je talenten en je valkuilen. Leer hoe jij jezelf kunt sturen om te bereiken wat je wilt. 

(INTER)ACTIE

Groei ligt buiten de comfortzone en daar helpen we elkaar naartoe. Met een goede afwisseling tussen denken en doen zorgen we ervoor dat iedereen optimale resultaten behaalt en van elkaar leert. 

IMPACT

Doordat je je grenzen verlegt en anders leert kijken naar jezelf en de keuzes die je maakt, zet je de deur open naar meer impact, meer resultaat en meer voldoening op alle fronten. Word de CEO van je eigen leven.

Level up! You need to go deep to get high

{

Quotes

“Dankzij Lisette heb ik mijn bedrijf landelijk op de kaart gezet en ben ik van kleine zelfstandige gegroeid tot CEO van een van de grootste organisaties in de Nederlandse Aerobics- en Fitnessbranche.”

Jan Rombouts

CEO, Holland Aerobics & Fitness Future

“Lisette maakt je bewust van waar je staat met je business en waar je nog kansen laat liggen in je performance. Ze zet je echt aan het denken én in de actiestand en ze inspireert je met de verhalen uit haar topsportverleden.”

Vedran Delić

Psycholoog / trainer, Breinzaken

“Op deze fijne training krijg je echt inzicht in jezelf en je gedrag. Vooral het omdenken en de visualisatie vond ik heel waardevol, maar ook de oefening ‘Stap even uit je comortzone’. Hier kan ik echt iets mee op mijn werk en thuis.”

Anoniem

Erasmus Medisch Centrum

Voor wie

De 1-daagse training Personal Leadership is bedoeld voor ambitieuze ondernemers, CEO’s en managers die:

 • Voelen dat er (nog) meer in ze zit dan er nu uitkomt;
 • Snappen dat zij zelf de sleutel in handen hebben om hun performance gap te closen en het niveau te behalen dat zij ambiëren;
 • Hun ambities willen omzetten in daadkrachtige performance.

 

Ja, geef mij een seintje als de inschrijving opent

Laat je naam en mailadres hieronder achter, zodat ik je een bericht kan sturen als de volgende datum van deze training bekend is.