Sparsessie / Coaching Trial

1-op-1 Powersessie van 90 minuten met High-Level Businesscoach Lisette van Lamoen

Merk jij dat het je nog niet lukt om alles uit jezelf en je business te halen wat erin zit? Loop je vast en wil je ervaren wat coaching voor jou kan doen? Boek dan een 1-op-1 sessie met Lisette en ontvang de tools, strategieën en inzichten om je te helpen de beste versie van jezelf en je business te creëren en je ambities waar te maken. Je leert hoe je jouw performance direct naar een hoger niveau tilt. In dit gesprek ervaar je de kracht van coaching:

 

  • Verken je doelen, dromen en ambities.
  • Krijg helder wat jou ervan weerhoudt om die moeiteloos te bereiken.
  • Identificeer je performance gap tussen waar je bent en waar je wilt zijn. Ontvang de tools, strategieën en middelen om door te breken, de kloof te dichten en je ambities waar te maken.
  • We bespreken of en hoe ik je kan helpen jouw doelen te behalen! Want laten we eerlijk zijn: alleen kom je ver, maar samen kom je verder, en als je wist wat je moest doen en daar ook de moed voor had, was het je al gelukt.

Over Lisette

Lisette van Lamoen helpt ambitieuze ondernemers, slimme CEO’s en gedreven teams door grenzen heen te breken, hun performance te verhogen en het niveau te behalen dat zij in zich hebben. Haar kennis en ervaring uit de topsport, wetenschap en businesspraktijk helpen jou je mentale weerbaarheid te verhogen, je strategieën te versterken, je potentieel te ontketenen en maximaal te presteren in minimale tijd.

Lisette gelooft dat er in iedereen een high-performer schuilt. Met haar unieke Performance Methoden voor businesses en teams helpt ze jou zowel zakelijk als privé de regie te pakken en je ambities waar te maken. Vanuit efficiency, focus, kwaliteit en vooral: rust.

Lisette is oud-topsporter, bestuurskundige en communicatiespecialist. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring als MT-sidekick in strategievorming, marketing en branding.
Lees meer

Lisette van Lamoen