Hester van Waart

Hester van Waart
Directeur Sint Jozefschool

“Lisette weet woorden om te zetten in iets visueels en voelt feilloos aan wat past en gepast is binnen een team”

Toen Lisette op ons pad kwam, zag zij direct waar wij kansen lieten liggen. Ze heeft ons geholpen een sterk merk te worden en ons herkenbaar te profileren vanuit onze kernwaarden. Daardoor is voor iedereen duidelijk waar wij voor staan.

Lisette deelt een schat aan kennis en ervaring, zonder dat het overkill wordt. Ze weet woorden om te zetten in iets visueels en voelt feilloos aan wat past en gepast is binnen een team. Daardoor krijgt ze veel voor elkaar.

We zijn inmiddels al een tijdje klaar met het traject, maar we mogen haar nog altijd bellen als we vragen hebben. Dat doen we graag. We waarderen haar oordeel enorm.

“Lisette wist precies wat mijn bedrijf nodig had om te groeien tot een grote landelijke organisatie.”

Lisette heeft mij geholpen mijn bedrijf landelijk op de kaart te zetten. Van een kleine eenmanszaak gericht op het bevorderen van Aerobic- en Fitnesssport in Nederland zijn we uitgegroeid tot een van de grootste organisaties in deze branche. Streetdance en Showdance kwamen erbij en jaarlijks organiseerden we de Nationale Kampioenschappen.

Lisette wist precies wat mijn bedrijf en ik nodig hadden om deze groei te maken, zowel qua bedrijfsvoering als qua branding en marketing. Ze heeft mij daar op een hele fijne, betrokken manier in begeleid.   

Hester van Waart

Jan Rombouts
CEO Holland Aerobic & Fitness Future