Team Performance Coaching

Versterk de performance en dynamiek in je team

 

Voor bestuurs-, management- en businessteams die vanuit een gezamenlijke passie een high-performing team willen worden en de onderlinge band, de teamkwaliteiten en de teamperformance blijvend willen versterken.

Team Performance

Waarom presteert het ene team met gemak op topniveau en loopt het andere team totaal niet? 

Het zit hem niet in deskundigheid of intelligentie! High Performing Teams worden gedreven vanuit een gezamenlijke purpose en visie, en werken op basis van onvoorwaardelijke loyaliteit en vertrouwen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Dat is waar ik teams mee help. Met inspirerende teamsessies, waarin afwisselend aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling van teamleden en voor de ontwikkeling van het team als geheel. Bereid je voor op een dag of een traject vol inzichten en oefeningen vanuit topsport, wetenschap en bedrijfsleven en maak van jouw team een High Performing Team.

Waar we aan werken

De 7 pijlers van een High-Performing Team

 

   1. Shared Purpose
   2. Clear Team roles
   3. Accepted Leadership
   4. Effective Processes
   5. Solid Bonding
   6. Unconditional Loyalty & Trust
   7. Excellent Communication

Wat levert het op

 • Een synergetisch team waarin ieders kwaliteiten en rollen helder zijn en elkaar versterken
 • Een team dat werkt vanuit een gezamenlijke purpose en passie en samen toewerkt naar de gedeelde stip op de horizon
 • Een versterking van jullie mentale weerbaarheid en veerkracht, waardoor jullie door individuele en teamgrenzen heenbreken en afrekenen met chaos, stress en gedoe
 • Jullie ontketenen je power en potentieel en behalen het topniveau dat jullie in je hebben, inclusief bijbehorende voldoening
 • Jullie brengen haarscherpe focus aan en vergroten jullie effectiviteit als team
 • Jullie versterken jullie band, leren elkaar nog beter kennen en leggen de basis voor onvoorwaardelijk(e) loyaliteit en vertrouwen
 • Heel veel inzichten en inspiratie uit topsport, wetenschap en bedrijfsleven waar jullie nog jarenlang mee verder kunnen

Wat kun je verwachten

Afhankelijk van jullie situatie en wensen gaan we 1 of meer dagen (of dagdelen) met elkaar aan de slag. Bij een traject van meerdere dagen bepalen we in overleg of de dagen achter elkaar plaatsvinden of verspreid over een aantal maanden.

Ik werk aan de hand van mijn unieke High-Performing Teams Model ©. Elke dag krijgt een andere invulling, waarin we zowel werken aan personal performance en teamperformance op één of meerdere pijlers / thema’s. Met presentaties, oefeningen, spelvormen, trainingen en werkbladen zorg ik voor een inspirerende dag waarin jullie nog meer een team worden, dat nog beter op elkaar is ingespeeld en met een hoge mate van effectiviteit topresultaten behaalt.  

 

Voorbeelden van bouwstenen:
 • EPurpose, visie, missie, kernwaarden
 • EMindset, omdenken, topsportbrein
 • EDrijfveren, talenten en waarden
 • EOmgevingsanalyse, SWOT-analyse
 • EPersoonlijk leiderschap
 • ETeamrollen (Belbin)
 • EKernboodschap, pitch schrijven
 • EWorkshop Schrijven & Schrappen
 • ESamenwerken en communicatie
 • EEtc.
{

Quotes

“Quote Edith.”

Edith Schut

Hoofd IVP, Erasmus Medisch Centrum

“Quote Patricia.”

Patricia Vermeulen

Voorzitter, Hockeyclub Ypenburg

“Lisette weet woorden om te zetten in iets visueels en voelt feilloos aan wat past en gepast is binnen een team. Zij heeft van ons een sterk merk gemaakt, vanuit onze shared purpose, zodat we als team met dezelfde stip op dezelfde horizon werken en elkaar versterken.”  

Hester van Waart

Directeur, Sint Jozef Basisschool

Voor wie

Mijn teamdagen en -trajecten zijn bedoeld voor managementteams, bestuursteams en businessteams die zowel hun personal performance als de teamperformance willen verhogen, de synergie en dynamiek binnen het team willen versterken en zich daarbij willen laten inspireren door succesvolle inzichten en strategieën uit topsport, wetenschap en bedrijfsleven.

 

Wil jij je team inspireren en naar een hoger niveau tillen?

Ontdek in een vrijblijvend gesprek welke kansen ik voor jullie zie om jullie ambities om te zetten in performance en jullie team te laten groeien op alle fronten.

Over Lisette

Lisette van Lamoen helpt ambitieuze ondernemers, slimme CEO’s en gedreven teams door grenzen heen te breken, hun performance te verhogen en het niveau te behalen dat zij in zich hebben. Haar kennis en ervaring uit de topsport, wetenschap en businesspraktijk helpen jou je mentale weerbaarheid te verhogen, je strategieën te versterken, je potentieel te ontketenen en maximaal te presteren in minimale tijd.

Lisette gelooft dat er in iedereen een high-performer schuilt. Met haar unieke Performance Methoden voor businesses en teams helpt ze jou zowel zakelijk als privé de regie te pakken en je ambities waar te maken. Vanuit efficiency, focus, kwaliteit en vooral: rust.

Lisette is oud-topsporter, bestuurskundige en communicatiespecialist. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring als MT-sidekick in strategievorming, marketing en branding.
Lees meer

Lisette van Lamoen

Ja, wij willen een High-Performing Team