Gratis E-book:

Change your Business. Change your Game. Change your World.

Van keihard werken naar slim spelen. Breek door de grenzen van je tijd en omzet heen
en maak de weg vrij naar persoonlijke, zakelijke en financiële vrijheid.

Close your Performance Gap en bereik het niveau dat je in je hebt

Ontstijg de middenmoot en word een topspeler in jouw markt 

Veel ambitieuze ondernemers presteren niet zoals ze zouden willen. Ze zijn een expert in hun vak en hebben de juiste drive, maar lopen tegen de grenzen van hun tijd en omzet aan. Ze weten zeker dat ze veel meer in zich hebben dan er nu uitkomt. Ze gaan steeds harder werken en steeds meer inleveren op hun privéleven, maar zien het niet terug in hun bedrijfsresultaat. 

Met dit e-book breng je daar verandering in. Je leert hoe je jouw Performance Gap kunt closen en je ambities kunt waarmaken. Niet door keihard te werken, maar door slim te spelen. Vanuit focus, rust en kwaliteit. Waardoor alles op zijn plek valt en je tot maximale prestaties kunt komen in minimale tijd. Stap uit de middenmoot en creëer je ideale bedrijf en leven. Waarom zou je genoegen nemen met minder? 

E-book Lisette van Lamoen

Als je blijft doen wat je altijd al deed, verandert er niets

Dit e-book is voor jou als jij dit wilt: 

  • Van middenmoot naar toppositie: ondernemen op het niveau dat je in je hebt en afrekenen met het frustrerende gevoel dat er meer in zit dan eruit komt. Werken en leven vanuit je volle potentie.
  • Door je inkomensplafond heen breken richting financiële vrijheid.
  • Veel meer tijd voor jezelf en je dierbaren. Een High-Level business kun je in 3 dagen runnen en draait ook door als jij even uit staat.
  • Alleen nog werken met inspirerende topklanten die bereid en in staat zijn grote resultaten te boeken en in jou te investeren. Niet meer leuren, sleuren en rommelen in de marge.
  • Leiderschap en regie, zowel zakelijk als privé.
Aanvragen

Wil jij het e-book gratis ontvangen? Vul dan je gegevens in en je ontvangt het direct in je mailbox.